img_6364klein

Nieuws 2016

*19 December: De kittens uit het Aristocats litter zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe huisjes en worden daar heerlijk vertroeteld! Dank jullie wel en nog heel veel plezier met elkaar!!

Duchess is in de Cattery gebleven en we genieten volop van dit heerlijke meisje! En zijn heel benieuwd hoe ze zich zal ontwikkelen en wat de toekomst ons met haar brengt!

*28 November: Vandaag weer met het Aristo Cat litter bij de dierenarts geweest voor de 2de inenting en de chip. Alles was met alle 4 de kittens weer goed!

*  8 Novemer:  Alle kittens uit het Aristo Cat litter zijn vandaag bij de dierenarts geweest voor de check up en de eerste inenting. Ze kregen een dikke OK stempel van de dierenarts. En wat waren ze stoer! Heel nieuwsgierig en geen kik gegeven.

* 1 Oktober: De kittens van het All About litter zijn verhuisd naar hun nieuwe huisjes. Jee wat is het stil in huis…..Voor de nieuwe eigenaren: Heel veel plezier met jullie nieuwe huisgenootje!

*23 September Alle kittens van het All About litter zijn bij de dierenarts geweest voor de 2de inenting. En alles was weer goed met het 4 tal ;-).

* 4 September: Saar is bevallen van 4 prachtige kittens, 2 poesjes en 2 katertjes. Voor meer info zie kittens.

*02 September: Het All About litter heeft zijn 1ste inenting en chip gehad met een dikke OK van de dierenarts ;-).

* 28 Augustus: Alle kittens van het All about litter hebben hun gouden mandje gevonden! Maar zullen pas over 5 weken vertrekken, als ze 14 weken oud zijn.

* 4 Augustus: Echo van Zenzidolls Saar van Oranje was positief en er zijn zeker 4 kittens gezien! De kittens worden rond 4 September verwacht. Voor meer informatie zie Planning.

* Op 1 Juli hebben we afscheid moeten nemen van een van de kittens uit ons All About litter, The Virtue`s Star. Rust zacht klein mannetje.

* Op 24 Juni is Wicomiania`s Doortje bevallen van 5 prachtige Maine Coon kittens: 3 katertjes en 2 poesjes. Voor meer info zie Kittens.