img_2195-2kl2
img_3329-2kl2
img_3280-2kl2

Nieuws 2019

*Inmiddels is Vince, ShiningDolls Vincent van Gogh, alweer 2 weken bij ons. Ook hij komt net zoals Apple uit Budapest van Cattery ShiningDolls. We zijn super trots en blij met onze nieuwe Seal mitted dekkater! Wat een pracht mannetje is hij, zo lief en mooi!!! We genieten volop van hem♥. En hopelijk zien we volgend jaar zijn eerste nakomeling bij ons in de cattery geboren worden!

*31 Oktober hebben we Wylie Supurrsonic mogen verwelkomen in onze cattery! Hij is een prachtige blue bicolor kater, die hopelijk volgend jaar samen met onze poezen, prachtige kittens gaat geven.

* Saar is zwanger!!!! Nog 2 weekjes wachten en dan eindelijk weer genieten van een paar pluizenbolletjes♥

* 22 September: We hebben aflopen dinsdag ShinningDolls Apple van Schiphol opgehaald. Ze is uit Budapest overgekomen van Cattery ShinningDolls. Het is een prachtig seal bicolor meisje♥

* 21 September: Saar is op date geweest en nu afwachten of we in november kittens mogen gaan verwelkomen…….

* 28 Juli De planning is bijgewerkt! En nu hopen dat de dames krols gaan worden 😉

*Nala en Saar zijn getest dmv een echo op HCM/PKD en helemaal in orde! Ook de felv en fiv test was bij beiden negatief!

* Xavi is inmiddels geopereerd en volledig hersteld. Hij is nu weer heerlijk actief, gek en blij. Hij is zo`n knappe lieverd en zal in de cattery blijven.

*Op 21 April hebben Hope en Xavi deelgenomen aan de Mundikat show in Zutphen en hebben beiden een CAC behaald en hierdoor mogen ze nu de titel Kampioen dragen!

* 10 April; Helaas minder goed nieuws…. Onlangs is bij Xavi, een hernia vastgesteld en aangezien dit een aangeboren afwijking is, gaan we niet met hem fokken. Gelukkig is het wel te opereren en dus zal hij binnenkort geholpen worden, zodat hij gewoon fijn oud kan worden!

* Hope`s echo voor HCM en PKD is helemaal goed!!! Dus alles ziet er normaal uit!

* Op 23 Februari hebben Xavi en Hope deelgenomen aan de Felis Belgica show Te Zandvliet. Ze behaalden allebei 2 CAC`s en werden ook beiden genomineerd voor Best in Show! Trots op ze beiden!!!

* Planning voor dit jaar is gemaakt. En hopen we prachtige kittens van onze eigen kater Xavi te mogen verwelkomen!