img_2066-2kl2

Kenzo Supurrsonic ‘Xavi ‘ *Pl 

img_1605kl

Wanda Gravits ‘Hope ‘ *Pl

img_1623kl

 Saar en haar pasgeboren kittens.

Nieuws 2018

*Op 13 Oktober hebben Hope en Xavi deelgenomen aan de Fife show in Zutphen. Beiden hebben ze een Ex 1 behaald! Hope ook nog een Nom BIS. En Xavi mocht meedoen aan de blue special (alle blauwen katten mochten meedoen en het ging 1 tegen 1, waarbij er steeds een afviel). Hij wist tot de 4de ronde te komen!

* Super blij en trots zijn we met de komst van onze eerste eigen dekkater Kenzo Supurrsonic Xavi, van Cattery Supurrsonic uit Polen. We willen Dominika Rugulsa dan ook bedanken dat we dit prachtig mannetje in onze armen hebben mogen nemen! Xavi is een prachtige knuffel kater die met ons mee zal gaan op shows. We zijn heel benieuwd hoe hij het zal gaan doen!

* Pleun  heeft een heel fijn nieuw thuis gekregen.

* Alle kittens zijn inmiddels verhuisd en hebben super huisjes gekregen!

 * Hope heeft op 25 aug. deelgenomen aan haar eerste Fife show. Ze vond het wel wat spannend, maar heeft een heel mooi keurrapport gekregen en een EX 1!!

* Cuddle Me (Nala)  blijft in de cattery en we zijn heel benieuwd hoe ze zich verder zal ontwikkelen en zal ze meegaan op shows.

* We zijn overgestapt van Neocat naar Mundikat.

* Inmiddels is Hope al een paar weken bij ons en zal ze eind augustus deelnemen aan haar eerste show!

* Op 25 juni is Pleun bevallen van 4 prachtige kittens, 2 katertjes en 2 poesjes!!

* binnenkort mogen we dit prachtige Seal bicolour meisje, Wanda Gravits ‘Hope’ van cattery Gravits uit Polen in onze armen nemen. En daarmee komt een droom uit!!! En ben ik heel trots dat Hope onze cattery komt versterken, ze zal een geweldige aanwinst zijn!!! Ze heeft alvast haar eigen pagina, zie onze poezen.

* Saar is op 12 juniv bevallen van 3 prachtige kittens! 2 katertjes en 1 poesje. Voor meer info zie kittenpagina.

* Pleun zal alles goed goed gaat, rond 23 juni moeten bevallen! Voor meer info zie Planning.