img_3625-kopie.jpgkl_

Nieuws 2020

*Okt: alle kittens zijn verhuisd. En hebben fijne, mooie nieuwe huisjes gekregen!

*Op 16 Juli is Saar moeder geworden van 5 kittens, 3 poesjes en 2 katertjes! Het is voor ons een heel bijzonder nestje, voor meer info zie kittenpagina. Alle kittens zijn in optie.

*Juli: Alle kittens van Hope zijn gereserveerd. 

*Juli: Davina doet het zo goed en heeft super op de vitale B12 gereageerd, dat ze niet niet meer trilt en er niks meer aan haar te zien en merken is. Ze rent, klimt en rent erop los zoals elk ander kitten. We zijn zo blij!

*20 mei: We zijn met ons kleine meisje Davina naar de dierenarts geweest, ze heeft cerebellaire ataxie oftewel ze is een trilkitten. We doen er alles aan om haar lijfje zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren. Voor meer info zie kittenpagina.

* 20 mei: Afgelopen zaterdag zijn de kittens van Hope geboren! 3 katertjes en 2 poesjes!!! Het eerste nestje van Hope en ze is een super moeder ♥! We zijn heel blij en trots op deze kleintjes!!!!! Voor meer info zie kittenpagina. 

* 4 Mei: Onze wachtlijst is aardig gevuld. Mocht je interesse hebben in een kitten later dit jaar, we hopen eind zomer/ herfst nog 1 of 2 nestjes te mogen verwelkomen.

* 4 Mei: De kittens van Nala zijn geboren, helaas heeft eentje het niet gehaald….

*14 Maart: Hope is gedekt en nu 3 spannende weken in afwachting of het een geslaagde dekking is! Voor meer info zie planning.

*11 Maart: Nala is 3 weken zwanger!!! We verwachten eind April de kittens♥ Voor meer info zie planning.

img_3616-kopie
img_3519
img_3329-2kl2